Úvod Kontakty Média Tiskové zprávy Cisternou nebo kanalizačním vozem k Vám – v některých lokalitách jen obtížně

Cisternou nebo kanalizačním vozem k Vám – v některých lokalitách jen obtížně

24. červen 2016

S ohledem na aktuální dopravní omezení na příjezdových cestách do vybraných námi provozovaných lokalit jsme nuceni učinit speciální opatření pro místní zákazníky.

V současné chvíli dopravní značení neumožňuje průjezd na Výsluní cisterně, která zaváží pitnou vodu, a to v žádném směru. Stejné omezení platí i pro nákladní vozidla a techniku z provozu kanalizace. Výsluní navíc není jedinou problematickou oblastí z pohledu vjezdu nákladních vozidel, stejné komplikace se týkají celé lokality U Velkého rybníka a části Radobyčic (V Podhájí, Dlážděná ulice).

Dokud se tato situace nezmění, budeme nuceni požadovat od místních zájemců o služby vyžadující vjezd nákladních vozidel součinnost. Každý zákazník, který si do výše uvedené lokality objedná cisternu nebo kanalizační vozidlo, si bude muset vyžádat na Odboru dopravy Magistrátu města Plzně jednorázové povolení k vjezdu pro příslušné vozidlo.

Povolení je třeba doručit odpovědným pracovníkům příslušného provozu alespoň jeden den před závozem (postačující je emailová podoba). V případě objednávky vozidel je třeba ještě konzultovat konkrétní typ, který bude určen dle charakteru zakázky.

typ

PMA 75-67

rozvod vody

Kontaktní údaje:

Rozvod vody:    Marta Ševčíková (marta.sevcikova@vodarna.cz)

Jaroslav Krátký (jaroslav.kratky@vodarna.cz).

Kanalizace:         David Kasík (721 748 010, david.kasik@vodarna.cz)

Děkujeme za pochopení.

Plzeň, 24. června 2016